13 maj 2009

Lång tystnad

Sorry, det har varit tyst från mig ett tag, så jag tänkte jag skulle skriva något i alla fall.Förra veckan stod det som huvudrubrik i metro om att tjejvåldet har fördubblats, detta är en kalkyl man fått fram över 8 år, och innefattar det antal kvinnor man misstänker för misshandel. (1115 st år 2000 jämte 2152 st år 2008)
En våldsforskade säger oxå "Det kommer hända" (Peter Gill) när han blir frågad om det kommer ske dödsfall, längre fram/ner whatever, så påstår man att detta är på grund av att man uppfostrar tjejer och killar mer jämnlikt.

So fucking what?

Det har varit en tid nu som allt har behövts göras för att krämporna i samhället skall slås ur och den naturliga ordningen skulle återställas, vi har slutat leva i ett samhälle där man kan känna sig trygg när man är utomhus, inte heller finns det något som påvisar att man får lov att försvara sig i någon grad, allt är bestraffningsgillt och minsta snesteg gör att DU, oavsätt om det var ditt fel, din förtjänst, eller du bara var där, blir skyldig. Dina rättigheter är minimerade till den milda grad att du helt enkelt inte kan känna igen dem längre, och vad du får och inte får göra ställs ständigt som ett echo (gämn. /echo) i ditt huvud.

Det finns en anledning till att vi har blivit pacificerade och behandlas som djur på ett klapp-zoo. Männen bakom gardinen vill ha det så, för DU är farlig, glöm aldrig det, DINA RADIKA TANKAR är det som står till grund för alla lagar, förordningar och skyldigheter i samhället. Din förmåga att tänka för dig själv ska helt enkelt elimineras, allt detta för att en handfull människor ska kunna styra och ställa som de känner för, och jag lovar dig, får du någonsin reda på vem det är, så kommer du antingen försvinna, eller inte tro dina ögon och öron. För det är män som vi inte känner igen ansiktena på, det är män vars röst aldrig har hörts i tv och radio. Det är män som på ett sådant effektvit sätt har gömt sig under isen att blotta tanken på att de skulle vara något annat än en vanlig människa är banal.

I varje fall, tillbaka till tjejvåldet.
Detta är bra, detta är ett steg i rätt riktning, för att vad som krävs i denna tid och detta samhälle är flera fria radikaler, en överrumpling av allt vad laga rätt heter, för vad lagen är, är samma som pengar är, ett sätt att kontrollera den sk. "fria människan" då han eller hon inte är kapabla att göra detta själva.

Hrm.
Enbeddingen av musikvideon jag ville lägga till detta har blivit disablad, så ni får klicka på den själv och titta på utube
Fatboy Slim - Don't let the man get you down

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar