30 mars 2009

Twitter twitchInte långt kvar nu.

Men skit i det, livet går vidare.

Våp, vad ska du gnälla på idag? Jag tänkte, ingen aning. Något, vad sägs som kungen?
- men vafan man, han har ju inte gjort skit på länge.
Nä, det är sant, men han presenteras endå på enkronor land och rike runt, ja just det, den nya enkronan. Vaddå sagan om landet på andra sidan, finland? Det jävla landet har väl legat där alltid och det enda de någonsin gjort för oss som varit bra har varit att agera som en vägg för ryssen.

men kom igen, blogg-koll förfan!
jajaja, jag ska väl se vad jag kan gräva fram ur det runda arkivet idag.
Vi börjar med någon som uppenbarligen försöker gå upp i vikt, och är beroende av sitt jävla tränande.
Men fuck mannen, vad är det med dig? ska du gnälla på någon som är fit med? Ja, varför inte, vad är det som säger att den som lägger ner all sin tid på hur man ser ut ska vara någon slags förebild, det är ju enklare att säga att "Hey! gör som alla andra, skit i saker, tänk på dig själv. Du ser ut att ha bra ben, jag vet inte, träna ffs"

Och vad justifierar att jag för en blogg om detta? ingenting, men det spelar väl ingen roll, jag har ett liv ju.

och på den andra sidan av skalan hittar vi *fanfar* Tjockisar som gnäller om andra saker.

Och vid det här laget kanske ni förstått att jag är på ett så pass skumt humör att jag bara hittar på random saker att gnälla på, samtidigt som jag håller en intern dialog med tre andra personer som bara existerar när jag själv känner för det.

Vilket bara kan betyda en enda sak, ellerhur? Folk är dumma i huvudet :O
Så iväg nu, tänk lite för dig själv!
Schas!

23 mars 2009

My minions have to eat


Vill du verkligen rädda världen?

Fråga dig själv från vad, och varför. Är det för att krigen ska kunna fortsätta? För att vi ska kunna fortsätta leva i det överflöd som vi gör? eller det kanske helt enkelt är för att du ska känna dig lite bättre?
Ni skänker pengar till organisationer som sk "kämpar" mot hunger och svält, mot sjukdom och orättvisor i världen. Men hur många av er ger pengar till luffaren som ber om en femma vid bussen? Hur många av er äter på mcdonalds och burger king en eller flera gånger i veckan och mår sedan dåligt för att ni äter skräpmat?
Känns det bättre att lägga dina småmynt i kollekten i butiken, eller när du smsar in dina 100 kronor i månaden för att nån jävla afrikabarn du ALDRIG kommer träffa, ska kunna gå i skolan?

Visst känns det bra när du får ett vykort en gång om året, skrivet på dålig engelska om hur mycket bättre ditt fadderbarn mår nu när de har dina pengar.

Tänk förfan, varför befinner de sig i situationen de gör? Är det rättvist att dessa länder ska få sina landsskulder avskrivna för att det är synd om människorna som bor där? Varför har de inte revolterat, varför har de inte ställt sig upp och sagt "NU JÄVLAR RÄCKER DET, VI VÄGRAR TA SKITEN LÄNGRE!!!"

Tycker du det är rätt att man lurar dig på dina pengar som du arbetat hårt för (och dessutom blivit redan bestulen på av staten), bara för att DU ska må bättre?

Hur ofta har du själv gått hungrig, eller orolig för om du kommer ha råd att betala dina räkningar?
Skit förfan i världens problem, ska du hjälpa någon, hjälp de som behöver hjälp, inte de som får hjälp av alla.

Bara för att jag tyckte detta beskriver vår värld så pass bra.

17 mars 2009

Inget kvar på att kunna Svenska i Sverige

Kom 4 killar.
2blattar och två Svenskar...
Alla 4 tala RIKTIGT illa!!! mycket typ och osså med inslag av lixom.

En kille på 17år som inte VET vad Diameter är... och som sen undrar om han ska mäta fingret runt om...

Efter viss förklaring så skiner inte ett litet ljus upp utan han står med ett förbryllat ansikte...

Det är rent förjävligt att IDAG har vi Svenska för nybörjare/invandrare...

Men i skolorna verkar man skita i hur ungjävlarna talar...

När jag själv va liten o kom hit som 5åring.... lärde jag mig svenska på gården... jag kom in på förskola o fick lära mig där av de andra barnen.

Fick växa upp med o kallas SVARTSKALLE o bli jagad hem från skolan av andra svenska barn.

Jag undrar varför man satsar 50miljoner
Jag tror inte de hjälper vidare mycket om man inte får betyg från första början så man har något att kämpa för... Idag får man ju de från 8an... vissa SKITER i att göra något åt dom o andra stressar ihjäl sig så blir det ändå bara fel.

Jag fick en timmes hemspråk på fredagar... o detta va då frivilligt... klart som fan jag vill kunna läsa o skriva på polska... men i Lund har man vist detta inbakat i den valinga skoltiden.

Och hur ser det ut på rosengård? har vi ens statistik på hur illa dessa ungar talar? sen e de ju rasistiskt att man inte vill anställa nån som spottar på en än dom talar...
Har du handlat kebab eller falafel nångån vid Värnhem?

Där kan Arben snacka skit med sin blatte polare medands du viftar o säger NEJ JAG VILL INTE HA NÅN JÄVLA GURKA SA JAG...

Rent förbannat ohyfsade människor... Att man inte ens har nån form av Service känsla och jobbar med mat + folk...

allmänt okänt om rosengård...

"Andelen elever som slutar nian med godkänt i kärnämnena minskar och ligger nu under 50 procent. "

"I Herrgården, området runt Rosengårdsskolan, bor 2 078 vuxna. Av dem fick 1 511 socialbidrag i december förra året." med snabb räkning blir det BARA 567 av dom som inte fick...

"Av de 11 279 vuxna i arbetsför ålder, mellan 20 och 64 år, lever 4 433 på bidrag.[=6846pers.] Därav lever 2 533 på socialbidrag[mer än hälften har soc. bidrag], 800 på introduktionsersättning och 1 100 på sjukersättning eller förtidspension. Sammanlagt 6 846 lever alltså inte på något av dessa bidrag."

Men att inte glömma de FAKTUM att rosengård är de mest BMW täta området i stan... om nu 6846 pers inte har en inkomst eller ja syns i statistiken.. så är det nog lite lätt att lura Skatte verket... för dom verkar missa de dyra bilarna...

- Både polis, ambulans och brandkår ringer oss stadsdelsvärdar när de ska rycka ut hit så vi kan hålla vakt, säger Gjon Tuqaj. Så att brandkåren slipper få sina slangar sönderskurna.

Hur hemsk är den meningen? smaka på den flera gånger så kanske du förstår att det är synd om våra räddare i nöden gubbar... Det brinner o du ska rädda de jävlarna så kanske du får stenar på dig eller så pissar slangen åt alla håll utom där de behövs?!?!?! kan man då inte bara skita i de?

Är Rosengård på väg att bli ett getto?

- Nej, det vill jag inte säga. Polisen kan ju röra sig fritt i hela området. Man ska förstås inte negligera att man kastar sten mot oss och skadar våra bilar. Men vi kan röra oss fritt.

Fy fan va hemskt o vara snut idag.... eller iallafall o tillhöra DEN stadsdelen.. Förr i världen kom den blå klädde mannen o bringa respekt... nu ska han va beredd o ducka...

A va afn orka klippa o klista.. läs pisset här

ipred och världen mot dig

Var annan svensk sågar ipred-lagen

Hur skulle detta vara någon nyhet?
"Vill du ha en lag som gör det möjligt för amerikanska företag att se vad du gör på nätet och eventuellt kunna kräva dig på pengar för det du gjort?"

HELL-FUCKING-NO

Föregångaren till Internet, Arpanet, utvecklades som ett militärt forskningsprojekt i USA. I slutet av 1980-talet skapades HTML och HTTP, standarderna för att beskriva och överföra webbsidor.
q- wiki

I varje fall, en massa saker hände, och chefen för IBM utalade sig om internet, det var visst bara en fluga. Den största jävla flugan jag någonsin sett.

Vi är ett stenkast från att alla hem har internet i kylskåpet, teknologin finns där, men vem behöver den när vi fortfarande har ben, och förhoppningsvis är tillräckligt tränade för att klara att gå de 5, 10 eller 15 meter som det kan vara till kylen.

I varje fall, jag kom av mig lite med var jag skulle komma. Jo, just det, IPRED.
Det finns inte en människa jag känner som aldrig någonsin har laddat ner något, och genom denna transaktion av ettor och nollor har upptäckt musik, film eller spel de aldrig någonsin skulle märka annars, vad detta resuluterat i är oxå intressant. Det visar sig att folk tycker om att äga saker, chockande, jag vet, men tycker man om ett band så vill man se dem live, och kanske till och med äga skivan, om så bara för att stödja bandet, man köper bra filmer på dvd för man vill ha dem i hyllan.

Vad hollywood gör är att begränsa marknaden för detta, och det hela startade med allas vårat favoritband (eller inte, vad vet jag, de har gjort en del bra, men långt från allt) Metallica vs. Napster. Någon som minns? Detta är och kommer alltid att vara det mest pinsamma som hänt metallica, att de har MAGE till att påstå att de inte tjänar tillräckligt med pengar för att man kan ladda ner deras musik gratis. WELL fuck you. Detta till ett band som fick globen att börja gråta för en av artisterna i bandet var magsjuk, och jag tvivlar på att man fick pengarna tillbaka.Om man tycker om att skapa något, så tycker man om att ge bort det för att man vet att detta gör människor omkring en lyckliga. I den här sk. finans-krisen, så kan väl inte mer än vänta sig att allt man gör, säger eller tar i kommer att tappa allt vad de har för värde.

På 50-talet så räknade en ekonom ut att man kunde låta folk arbeta 5-timmars skift, med 8 timmarslön om man slopade de eskalerade lönerna för cheferna, och alla tjänade lika mycket. Detta hade resulterat i inte bara en förkortad arbetsdag, utan en höjd lön, inte bara procentiellt, utan även marginellt utifrån vad utgångslönen var.
KAN DU TÄNKA DIG DET? Gå till jobbet och jobba 5 timmar, för samma lön som när du jobbar 9 och sen ha resten av dagen att spendera med dina nära och kära.

nu frågar du dig säger Hur denna ekvation skulle kunna vara möjligt, och det ska jag tala om för dig, för det kan vara lite svårt att se hur Inte alla företag skulle gå back på detta. Jo, det är såhär, det ligger i mänsklig natur att konsumera (eller jaga) men efter tusentals år av reformering av samhället har våra djuriska instinger minimerats till att jaga en sak och en sak endast; jag talar naturligtvis om laglig valuta.
Eftersom denna i sig inte är ätbar, eller vidare underhållande, så använder vi den och bytar mot prylar och mat som gör oss lyckliga.

Nu tänk dig att alla människor tjänar mer pengar, och har mer fritid, vad resulterar detta i? Förutom att vi eventuellt hade kunna avskatta pengar överlag för att värdet skulle minsta sekunden riksbanken bestämde sig för att de var tvungna att göra den årliga valutaökningen, jo, det resuluterar i en ökad konsumtion, och en ökad konsumtion leder till en större efterfrågan, och en större efterfrågan leder i sin tur till en större profit för tillverkaren, som i sin tur kan öka de anställdas löner och eller anställa flera människor för att kunna tillfredställa efterfrågan av varor. I en värld där ekonomin inte är uppbyggd på en så pass skakig grund som SKULD kan man efter ett tag avskatta valutan, eftersom den inte kommer vara nödvändig, och människan kan avnjuta vilken lust de känner för de är med och tillför något. Vi hade inte behövt att leva på lånad tid, vi hade inte behövt jaga saker med sämre kvalitet för att vi inte har råd och vi hade absoulut inte behövt kräva varandra på pengar för att någon stjäl.

Och för att ta itu med de allt så klassiska motargumentet till detta redan nu.
"Om folk kan få vad de vill, när de vill, så kommer de inte jobba, de kommer ligga i solen varje dag och göra ingenting."

Detta stämmer inte, eller inte helt i varje fall, det kommer finnas de som börjar med att göra detta, men bara till den punkten att de inser att när man inte gör något, så slutar livet vara intressant. Det kommer finnas folk som ständigt kommer motarbeta systemet genom att göra så lite så möjligt, och jag säger inte att detta är något som sker över natten. Detta är något som vi måste arbeta på, det tar kanske 5 år, 10år eller 100 år, men vi kommer vara där en dag, vi har teknologin för att bygga ett samhälle som är i självupphållande, självförsörjande och vi har teknologin att eliminera i stort sätt alla arbeten som klassas som tråkigta, mundana och otillfredställande.

Kan du tänka dig att en dag vakna upp, och gå till ett arbete som du valt för att du VILL göra det, bara en handfull människor i dagens samhälle har den här chansen.
Vilket leder mig till nästa motargument.

"Om man lägger ner mängder med år på en utbildning så vill man ha mer än lika mycket som alla andra, annars skulle ingen göra det"

Detta är ren och skär lögn, att man lägger ner säg 10 år på en utbildning är inte för att man vill tjäna mera pengar, det är för att man vill göra det man utbildar sig till.

Hoppsan, nu blev jag bortburen igen.


15 mars 2009

Email och msn.
Detta är alltså vad vi vill ha. Människor som inte klarar av att göra de minsta standard saker som att dusha på morgonen, inte klarar av att lösa en så simpel uppgift att byta underkläder en gång om dagen och inte har viljan, eller ambitionen att ha ett riktigt jobb.

Är det konstigt att vi är så jävla daddiga mot våra barn? Nej, är det konstigt att varje tidning; inte bara kantas; utan är fyllda av vad som är nytt och hett?
Vi fördummas av samhället för att det är lättare att ha en hel generation människor som inte säger emot, inte tänker själva och inte orkar bry sig mer än "titta så söt min jävla unge är i de här prada-skorna"

Våra nöjen är inte längre att prata med varandra mellan person och person, ingen vet längre hur man skriver ett brev förhand och för i helvete, vad FAN ÄR ETT FRIMÄRKE?!

Istället ska man ha så pumpade bröst man bara kan ha i den minsta lilla tyglappen för fittan som gärna ska ha kostat en helt förmögenhet, och ja just det, trosan ska gärna vara dyr med. Vi är så självupptagna med hur man ska se ut att vi glömmer bort vad som faktiskt räknas, vad som händer i världen och varför folk krigar. Men vem vet, judar och muslimer kanske bara hatar varandra för att judar vill att man ska ha 23 stycken olika talrikar för olika mat och muslimer gärna vill ligga och svettas på nån jävla matta som är riktad mot en jävla sten i ett land som inte helvete vet var det ligger ens.

USA USA USA USA, finns det någon som hellst liknelse med USAma bin Laden? eller en påhittad terror-organisation som heter "al-quaida" som för övrigt betyder något i stil med "samling". Just det, det är CIA som själva döpt dem till al-quaida och det är definitionen på vad terrorism är som du och dina jävla upppumpade vänner borde kolla på, prova fan med att stoppa saker där det borde vara, ditt huvud blir inte fetare för den sakens skull.

08 mars 2009

Värt att tänka pådom skulle avlivat henne tidigare.... hemskt o ha sånt piss i sitt liv... när man äger hilton corp.wow!!! fan va dum hon är att man är snäll i rösten gör att ert hjärta smälter... men ja snälla...INGEN ANNAN anväder Hej allihopa ?

OH! en favorit i repsis =D

del 1


Del 2


Ni kan annars besöka

http://www.youtube.com/user/aylamettre

Jo nu jävlar... Genertion Idiot är här...

Ett.
Det är synd om kvinnor som tjänar mindre än män.
Två.
Det är synd om kvinnor som int ekan skydda sig mot på hopp o andra brott.
Tre.
Det är synd att vi kvinnor har en så stor press på oss att vi går in i väggen med kärriär o barn.
Fyra.
Det är hemskt att ingen förstår våra problem.

Fan denna listan kan bli oändlig!!!

Men svar:
1.
Vi kvinnor kan inte utföra samma arbete... Dock är det ingen som ställer sig upp o tar hand om en kvinnna på en manligarbetsplasts som måste använda hela sin kropp för att uppnå en gnutta av vad män klarar av... Nån där i regeringen har missat att vi kvinnor är mindre.. och att vi kvinnor inte har samma muskel kapasitet som män... Så att sätta som på stålkostruktioner för att göra en arbetsplats mer jämnställd är lite löjligt... Finns ingen chans att jag någonsin får betalt för att jag använder 110% av min kropp... För ni har väl inte missat de att man max får bära 25kg för att inte slita ut sig på sikt... Dock väger jag itne mer än 45kg. Jag kommer aldrig bli större... än 50kg. Dock trivs jag med att göra grindar o vackra smides saker... MEN FÖRHELVETE TJAFSA INTE OM DETTA PISSET MED LIKA LÖN!!!! DET BLIR ALDRIG SÅ!

2.
Jo vi är det svagare könet... Fler o fler blir våldtagna... Men i 90% av fallen är det ändå hennes fel...
Man måste inte gå i höga klackar när man supit med sina polare.. man måste inte gå i fina åtsittande kläder längt med en öde gata där det bara finns kyrkogårdar... o man måst einte bli så ass kalas att man snubblar hem i mörkret... Sen är det fel på dagens killar.... Dom förljer med ut på puben... men en efterfest är bättre än o följa sin tjej kompis hem...
Att vissa kvinnor sover i en killes säng o sen blir utsatta för våldtäckt... Nej det är brist på självkänsla o hjärna... Jag fick aldrig sova över hos varken tjejer eller killar när jag va ung...
Inte fan heller går jag full hem själv... Både mamma o min mormor har lärt mig vett... Det är ganska så synd om er vars mamma inte brytt sig om er... Men ni gör väl inte om de när ni blivit tvingade till något hemskt?

3.
Jo för det hade varit en hemsk värld o leva i om man inte LÄSTE skvaller nytt eller andra pisse tidningar som är mest bilder... o små texter? Det är alltid bäst o se andras problem så mår man inte så dåligt på att hårtet trillar ut elelr att man biter sönder naglarna... Man behöver enbart gå o klista på nya.... Kostar en tusen lapp o håller en vecka... Sen för en tre tusen kan man få samma frissa som hon i Palyboy... För vem vill iten att killar går hem runkar till en? Dagens tjejer... (jo även min ålder) tycker det är de bästa... att synas att ha skoj... men mest av allt alla ska avundas en... Det va ovanligt förr... Betty Page o Marilyn va då tiden största "slampor" dock vackra kvinnor =D men ja... hur många år fanns dom i rutan? Dagen kvicka kändis elit som popar ur big brother o andra program som är nervaderande o skulle ha klassats som pantade idioter blir istället iconer... VAR FN FÅR NI DE IFRÅN??? billig lätt o tillfälligt snygg de är de som säljer... Det enda ni är... som Blondiebella Linda rosing o hm.. Carolina.... Det är en ren tillfällighet... dom klamrar sig fast vid media o ni andra tycker om dom... E de fan de ni vill? att er dotter går ut o visar halva röven o tuttarna som 15åring? eller de e så man gjorde? *s* Man kan inte gå in i väggen för att man inte hinner sminka sig på morognen... man inte vara stressad av att shoppa... shit vilka jävla problem dessa kändisar kan skapa för er... ni är sånna idioter att ni itne bara vänder ryggen till...

4.
Jo. Det är ingen annan som väljer ett liv av helvete utom du själv...
Du väljer att sminka dessa tusen lagger för att sen sluta upp när du skaffar familj... Det är ganska lustigt hur äckliga alla de tjejer blir som väljer P-piller... Ni är feta o ser inte ut o må bra... men smink ska de vara från 13år o upp till 30 sen blir det lite mascara o kanske en tunn linje runt ögat... ja det mattas av... när du int elängre är snygg så väljer du att hålla efter sånna saker...
nackdelen med smink är att de förstör huden avsett om pennan kostar 300kr o är ett omtalat märke... så blir du gammal i förtid... Att du väljer gå med i porrindustrin där en kille kör en kuk i halsen på dig så de bara gör ont... eller att dom är många på dig... Ja man får ju bra betalt tänker du säkert... ett glamuröst liv vill jag ha Som Anna Nicole Smith... eller Victoria Silvstedt... Blir man känd på idioti verkar alla köpa det... men hur länge går de... Folk kära o hatade Paris Hilton... Ja man vill så jävla gärna vara som hon...För vem vill inte vara lika perfekt?


för helt seriöst.... Kan hennes mamam älskat henne?Och vad gör att man ställer upp på något man inte tycker om så här mycket?