15 september 2009

Köp din väg till lycka

De senaste två dagarna har det varit mycket snack om studenter.

Studenterna ska tydligen få 350 kronor mer i månaden, detta efter; jag vet inte, många om och men... I alla fall så ska studiemedel sverige över höjas med 350 kronor. Sveriges Förenade Studentkårer (sfk) ville ha 900 mer, men de fick nöja sig med 350 plus en höjning av fribeloppet.

I samma veva har den årliga undersökningen om sex, droger och alkohol genomförts i alla skolor (jag har för mig att man gör just den i 7an till 9an) och man har kommit fram till att SKITMÅNGA har antingen betalt eller tagit betalt för sex, oftast på nätet.


Så vi ser här att studenterna drygar ut sina egna bidrag redan, utan att påverka fribeloppet dessutom. Jag hittade nån slags statistik här med tydligen.

Omkring 1,7 procent av unga mellan 16 och 25 år har sålt sex, enligt en rapport från Ungdomsstyrelsen. Vanligast är att kontakterna sker via internet. (TT)

Det är dessutom flest pojkan som säljer sex på nätet. Jag såg i en tidning igår, som jag önskar jag hade kommit ihåg att ta med mig hem, om en tjej som hade köpt sex, eller nått, och snackade om webcams.

skit samma. i vanlig ordning kom jag helt av mig.

men tänk på det, det är två besked som kommer lagom lägligt gämnte varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar