08 juni 2009

Konsten att sälja sin själ.

Rubruken har väl egenligen itne så mycket att göra med vad jag kommer skriva, för vad jag tänker skriva har jag inte kommit fram till än och det enda jag gör nu är att skriva fritt..

I alla fall, 4 jordgubbar och en ask ciggaretter, är det priset på lycka numera? eller är det något ännu mer basalt, en kopp kaffe och en plats i skuggan?
Jag personligen har lite svårt att avgöra, jag vet vad lycka inte är, det är ett jobb som hatar en och en kropp som trasas sönder på grund av det.

Men kan jag i alla fall få något sagt utan att jag pratar i mun på mig själv är jag någorlunda glad, för det är ett fenomen jag önskar ni kunde uppleva, jag önskar jag hade kunnat transkribera det till en textrad utan att behöver fylla ett papper med saker i olika färger och storlekar ord och meningar som slåss som om det vore en urballad nyårsfest.

Jag har flyttat, hit, det har jag konstaterat, jag trivs bättre är (under trädet och luktar på blommorna! HA!) än i min gamla blogg, den var mest jobbig och det störde mig mer än vad jag fick sagt, dessutom var den sönder hela tiden när jag ville skriva och det var inte heller bra. Så jag sätter mig här, med 4 jordgubbar, en ask ciggaretter och en kopp kaffe och spyr min galla över världen och alla dess små problem i hopp om att jag själv ska känna mig lite mer komplertead (fuck hur det stavas jag har försökt två gånger redan och jag är aldeles för fort för att försöka igen).

Sikten från mitt fönster gör mig underbart lycklig och jag älskar den.

Jag kan inte tänka mig en värld utan den, men det har jag aldrig kunnat och det är därför jag inte just nu befinner mig i en fransk öken och svettas med ett gäng andra utlänningar i ett främmande land med ett vapen i min hand och försöker önska att jag hadde vatten.

I varje fall, jag spelar wow, ganska mycket, mer än vad jag visste att jag någonsin skulle göra, det var ett ganska bra spel endå, jag var bara missnöjd med hur det såg ut när det kom och jag spelade dessutom ett annat spel då. Jag vill inte gå och jobba, jag vill inte inte inte inte sätta mig i den fula jävla bilen och köra ut de fula små paketen till de fula små människorna som har bättre jobb än mig och tror att jag inte kan stava till svensson utan att de bokstaverar det för mig. Jag blir så trött, mest för att jag sover så dåligt men för att jobbet sliter mig som det gör och att mitt huvud aldrig håller käften utan bara ska prata prata prata prata, jag ha försökt dränka det med musik, jag har försökt dränka det med att snurra det, jag försöker till och med titta på vad jag gör ibland, men det funkar itne för det intresserar mig inte, jag skulle kunna köra min runda döv dum och blind med båda händerna på ryggen om jag skulle behöva. Den sitter på fel ställe, och det är kanske därför jag har så ont i ryggen?

Fan. jag vill skriva för en tidning, jag vill slippa lämna mitt hem för att jobba eller jag vill jobba med något som är kul, något som är utmanande, något som stimulerar mig, något som det finns ett slut på, ett jag kan se, något som är annurlunda från dag till dag, och då menar jag så klart inte bara mängden paket och ett par olika stopp från dagen innan, JAG HAR VARIT ÖVERALLT OCH JAG VILL BARA BORT FRÅN ROSENGÅRD NU!

Jag kan säkert fortsätta för det finns ingen som stoppar mig så bra som jag själv, och jag gör det alldeles för ofta, jag borde göra mera saker på random, jag borde slå dig om jag ser dig, jag borde skratta och skrika för att jag hittar en krona på marken och jag borde vara full och hög och trög och dum när jag spelar in min skiva. Jag vill göra så mycket varför kan jag inte göra något som är nära, och när ska jag göra allt jag vill? Vad ska jag äta brukar vara mitt största problem, för jag har aldrig någon aning, för jag vet inte om jag bryr mig för jag tycker det är jobbigt att äta, jag t ycker nog det är lite jobbigt att laga mat med, men det är kul när jag för göra det för min utsikt, men mest av allt tycker jag det är jobbigt att diska, värst är det när disken försöker äta mig.

nu ska jag sluta för du kommer aldrig att slippa från mina textrader annars.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar