15 mars 2009

Email och msn.
Detta är alltså vad vi vill ha. Människor som inte klarar av att göra de minsta standard saker som att dusha på morgonen, inte klarar av att lösa en så simpel uppgift att byta underkläder en gång om dagen och inte har viljan, eller ambitionen att ha ett riktigt jobb.

Är det konstigt att vi är så jävla daddiga mot våra barn? Nej, är det konstigt att varje tidning; inte bara kantas; utan är fyllda av vad som är nytt och hett?
Vi fördummas av samhället för att det är lättare att ha en hel generation människor som inte säger emot, inte tänker själva och inte orkar bry sig mer än "titta så söt min jävla unge är i de här prada-skorna"

Våra nöjen är inte längre att prata med varandra mellan person och person, ingen vet längre hur man skriver ett brev förhand och för i helvete, vad FAN ÄR ETT FRIMÄRKE?!

Istället ska man ha så pumpade bröst man bara kan ha i den minsta lilla tyglappen för fittan som gärna ska ha kostat en helt förmögenhet, och ja just det, trosan ska gärna vara dyr med. Vi är så självupptagna med hur man ska se ut att vi glömmer bort vad som faktiskt räknas, vad som händer i världen och varför folk krigar. Men vem vet, judar och muslimer kanske bara hatar varandra för att judar vill att man ska ha 23 stycken olika talrikar för olika mat och muslimer gärna vill ligga och svettas på nån jävla matta som är riktad mot en jävla sten i ett land som inte helvete vet var det ligger ens.

USA USA USA USA, finns det någon som hellst liknelse med USAma bin Laden? eller en påhittad terror-organisation som heter "al-quaida" som för övrigt betyder något i stil med "samling". Just det, det är CIA som själva döpt dem till al-quaida och det är definitionen på vad terrorism är som du och dina jävla upppumpade vänner borde kolla på, prova fan med att stoppa saker där det borde vara, ditt huvud blir inte fetare för den sakens skull.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar