16 februari 2009

Topblogg - En genväg till att bli känd.


Så, vi första anblick av vad som finns på nätet hittar vi två saker som representeras lite mer än andra, i alla fall i dagens läge, och via en googelsökning.

Den första är Porr.
Den andra är bloggar (om porr då, om man googelsöker efter porr)

Och det är kanske förståligt, eftersom 90% av internet är porr. Men fan, nu glider jag från ämnet här. Vad detta var tänkt att handla om hur-i-helvete folk kan bli kända för sina bloggar. Vi har de som var kända innan, för något annat. Typ Karolina Gynning, Blondin Bella och den där tredje fittan Kenza.

Allright, Gynning har vi sett i tv när hon knullat i BB-huset, men att hon efter det lyckats ta tag i det lilla halmstrå av förnedring och bygga hela sin kariär på det... okay, när jag säger det så förstår jag att det inte ens var lönt att gå ner i den stigen. Men de andra två, Kenza och Bella, två stycken Nobodys, som på något sätt lyckats skrika sig till en förstaplats i dagens mediasämhälle, där det till och med (notera; även för den svenska idiotbefolkningen) publiceras artiklar om dessa tre fittors blogg-krig. Jag menar KOM IGEN?! vem fan bryr sig. Ge dem varsin 9mm och en smäll i häcken, en brisk order om att döda varandra. Då kan jag tänka mig att läsa skiten, inte innan.

Men skit i de hjärnbändande slöa brudarna nu, för vi har gått ett steg längre, jag det har vi. Nu har vi även folk som vill VARA som dessa brudar, och de gör vad de kan för att skriva om samma saker.

Exempel Nummer ett
"Orginalet"
Jag menar, kom igen, den här talar för sin egen idioti. Detta är inte ett orginal, detta är inte ens en dålig efterkopiering. Detta är vad man i branchen skulle kalla "VARFÖR I HELVETE HAR DU GJORT 158697 KOPIOR, OCH I STÄLLET FÖR ATT ANVÄNDA ETT JÄVLA ORGINAL HAR DU BYTAT HELA JÄVLA TIDEN TILL DEN DU PRINTADE SIST?"
Så fuck dig.

Exempel Nummer två.
Orginellt att sätta ut sitt eget namn som namn på bloggen, men ut över det, no suprice här inte. En modeblogg till.

För att göra det hela jävligt simpelt, tänker jag nu titta på top 100 listan av lästa bloggar på metrobloggen.se
Nä, det tänker jag inte, för det pallar jag inte, och jag gissar på att ungefär 50% handlar om mode, och de andra 50% är uppdelade på saker som handlar om mode+något annat, och lull-lull

Så för att sumera:
Profil på modebloggare:

1.Du vill bli känd som flickorna i tidningarna, och är naiv nog att tro att de förmodligen inte sugt 1000 kukar för att komma dit där är idag.

2. Du kan svära på att just DIN blogg är annurlunda.

3. "Sluta hacka på mig, jag gör vad jag vill"

1 kommentar: